LITEN, STARK & KOMPAKT. ARBETA ÖVER
GRÄNSERNA.

Bobcats nya minilastare, vår lättviktare för stora lyft.

Minilastare

Denna lättmanövrerade och gräsvänliga minilastare har ett lätt marktryck och kan hantera
stora laster.

Minilastaren kan ta sig an ett stort antal utmaningar på små ytor, samtidigt som den minimerar påverkan på den angränsande omgivningen. Denna smidiga lastare har en rörlig led med skarpa svängar som gör det möjligt att manövrera på begränsade ytor. Ett gräs läge som minimerar skador på gräsmattan när den vänder eller transporterar last. Bobcat® minilastare har en imponerande lyftkapacitet och en kompakt storlek som gör det enkelt att arbeta inom inhägnade grönområden, hagar, trädgårdar osv. Denna lilla maskin kan ta sig an många olika typer av projekt och genomföra allt från materialhantering till markunderhåll.

Kolla in vår minilastare

Bobcats minilastare erbjuder en unik lösning för kunder som arbetar på arbetsplatser med snäva utrymmen. Den smidiga, markvänliga utformningen innefattar en rörlig led som gör maskinen mycket enkel att manövrera samtidigt som den minskar risken för spårbildning och avtryck i marken. Den är liten, men har avsevärd prestanda och en hög nivå av bekvämlighet och användarvänlighet som maximerar produktiviteten.

Imponerande lyftkapacitet

Bobcats minilastare räknar med en imponerande lyftkapacitet som förbättrar produktiviteten på arbetsplatser med snäva ytor. För optimal lyftkapacitet ingår en integrerad standardmotvikt.

Minimal markpåverkan

Minilastaren har en rörlig led för skarpa svängar. Midjestyrning och ett lätt marktryck för att minska risken för avtryck eller skada på gräsmattan vid svängar eller transport av laster.

Skarp svängradie

En rörlig led gör det möjligt för bakhjulen att följa framhjulens väg vid svängar, vilket gör att maskinen på ett mycket smidigt sätt kan ta sig runt hinder och arbeta effektivt i snäva utrymmen.

Teleskoparm

På vissa modeller förlänger en teleskoparm din lyfthöjd och håller lasten jämnt fördelad när du hanterar material på högre höjder.

Bekväm hytt

Med fönster för god ventilation och en stängd, uppvärmd hytt som tillval sitter föraren bekvämt oavsett årstid.

Bobcats redskap

Lägg till ett redskap från Bobcat och hantera fler projekt och många olika jobb med en och samma maskin. Du kan vara redo för en ny uppgift på bara några minuter.

Specifikationer Italian Trulli Italian Trulli
L23 L28
Tipplast 1 265 kg 1 392 kg
Arbetsvikt 1 719 kg 1 903 kg
Motormärke/modell Kubota / D1305-E4B-BC-1 Kubota / D1305-E4B-BC-1
Motoreffekt 18.2 kW 18.2 kW
Bränsle diesel diesel
Fullständiga L23 specifikationer Fullständiga L28 specifikationer

Begär en offert från Bobcat

Din nästa maskin kan vara närmare din arbetsplats än du kan ana. Hjälp oss kontakta din lokala återförsäljare för en offert.