SLITSTYRKA MÖTER INNOVATION

Alla nya kompaktlastare och bandlastare i R-serien

R-seriens lastare

Maskinerna i den nya R-serien är resultatet av de mest omfattande ändringarna på konstruktionen hos Bobcats kompaktlastare på 60 år.

Efter årtionden av erfarenhet har vi utvecklat världens mest slitstarka lastare, implementerat åtskilliga förbättringar och smarta funktioner för att öka hållbarheten, förbättra prestanda och erbjuda förstklassig komfort till alla nya maskiner i R-serien.

Nu introduceras R-seriens nya kompaktlastare

Maskinerna i R-serien skapar ett premiumsegment i vårt aktuella utbud av bandlastare och kompaktlastare. Maskinernas imponerande prestanda och nya innovativa funktioner, tillåter våra kunder att utföra även de mest krävande arbetsuppgifter mer effektivt och med en enastående komfort.

Stabil och kraftfull

Öka din produktivitet med den unika lyftkapaciteten hos R-seriens lastare, tack vare förstklassig hydraulik med hög tryck- och utbrottskraft, i kombination med en enastående maskinstabilitet.

Förstklassig komfort

Förbli fokuserad på ditt arbete, undvik bullertrötthet och hantera dina telefonsamtal utan störningar i den ljudisolerade och rymliga förarhytten. Utökad anslutbarhet gör det lätt att hålla kontakten.

Alla arbeten. Alla miljöer.

R-seriens lastare hanterar allt som du utsätter dem för. Och de har tillräckligt med kraft för de mest krävande redskap, medan förstärkta komponenter och högprestandakylning och -drivsystem hjälper dig i de mest krävande förhållanden.

Förbättrad sikt

R-seriens lastare erbjuder maximal sikt och säkerhet på arbetsplatsen, tack vare den nya hyttkonstruktionen med större transparenta ytor och mindre hinder i synfältet. Du kan ytterligare utöka säkerheten med att välja transparent hytt och backkamera.

Komfortbabel körning

Bobcats Auto Ride Control tillsammans med ett nytt underrede, erbjuder en jämn körning på alla underlag och i alla typer av terräng, utan obehagliga och påfrestande stötar eller vibrationer.

Kraftfull konstruktion

Bobcats robusta och hållfasta konstruktion är mer tålig än någonsin, tack vare lyftararmarna som är gjutna i ett stycke och ett uppgraderad redskapsfäste – Bob-Tach.

Beprövad konstruktion

Vi har lärt oss mycket av att under många år tillverka världens bästa kompaktlastare. Kedjehusets beprövade konstruktion och den tillförlitliga Bobcat D24-motorn, erbjuder dig trygghet under lång tid.

R-Series Models

Se den nya R-serien i arbete

Begär en offert från Bobcat

Din nästa maskin kan vara närmare din arbetsplats än du kan ana. Hjälp oss kontakta din lokala återförsäljare för en offert.